Vinsmaking

Hjem Vinsmaking
Her finner du alle våre artikler innen tema Vinsmaking. Vi gjennomfører hele tiden smaking av ulike viner fra ulike regioner. Her finner du også artikler som gjør det enklere for deg å gjennomføre vinsmaking sammen med venner og kollegaer.

Andre artikler om vinsmaking

I vårt magasin Vin&Brennevin finner du flere artikler som omhandler ulike viner, logg deg inn som abonnent og få tilgang til alle våre utgaver for å lese mer om vinsmaking.
VIN+

Vintesten

Denne gangen er alle nyheter i basislisten, tilleggsliste og testutvalget i novemberslippet på Vinmonopolet smakt.
VIN+

Chablis

Chablis er elsket av nordmenn men litt oversett i resten av vinverden. Hvorfor er ikke godt å si, men tre vinkurs gjennom høsten har satt Chablis enda bedre på kartet for min egen del i alle fall.
VIN+

50 Great Portuguese Wines by Julia Harding

Jancis Robinsons assistent Julia Harding, også hun en Master of Wine, har valgt ut femti viner som representerer Portugal på best mulig måte. Vinene ble presentert på en stor smaking i Oslo.
VIN+

1989 Château Latour

Med førstevekster fra samme årgang i glasset er det underlig å se hvor stor forskjell det er og hvordan hver eiendoms personlighet kommer frem. Latour er den stramme soldaten, Margaux er den forføreriske kvinnen og Lafi te er den skolerte, lærde gentleman.
VIN+
Dronningen av Burgund

Dronningen av Burgund

Det er alltid spesielt å møte dronningen av Burgund, madam Lalou Bize Leroy. Medeier av Domaine de la Romanée-Conti og eier av både Domaine Leroy og Domaine d’Auvenay. Det er vanskelig å klatre lengre opp på vinhimmelen.

Tanniner i vin

Tanniner er rare. Ikke lukter de noe, ikke smaker de noe særlig, men du...