[adrotate group="10"]
[adrotate banner="81"]
2158 Views
[adrotate group="22"]

Vinmakeren Philipp Kuhns historie – du kan smake hans vin på messen 10. mars

Februar 23, 2022
Vinmakeren Philipp Kuhns historie – du kan smake hans vin på messen 10. mars
Skrevet av:

administrator

Philipp Kuhns familie har bodd i Laumersheim i Pfalz i Tyskland siden 1600-tallet.

Der og i de omkringliggende landsbyene Großkarlbach og Dirmstein ligger vinmarkene. I 1988 fikk 16 år gamle Philipp 2500 kvm med vinmark av sin far til fri disposisjon.

Her valgte Philipp å plante druen Pinot Noir, noe som skulle vise seg å være starten på en lang og suksessfull karriere.

[adrotate group="13"]

I en alder av 20 år ble Philipp Kuhn eneansvarlig for vinproduksjonen og for vingårdene på foreldrenes eiendom.Til tross for sin fortsatt unge alder, er Phillipp allerede ansett som en av seniorene i bransjen, med over 29 årganger i sitt navn. I 2020 vant Philipp Kuhn prisen «Riesling Champion» i det tyske vinmagasinet Vinum, for sin gjennomgående høye poengskår på hans viner.

«For å lage gode viner er det essensielt å forstå vingårdene dine», svarer Phillipp når han blir bedt om å beskrive måten han jobber på.Han har alltid vært, og vil alltid være involvert i all vinplanting – med unntak av de gamle Riesling-markene, som ble plantet før han ble født.

Philipps filosofi som vinmaker er enkel: Elsk livet og nyt det med god vin!

Den 10. Mars har du mulighet til å smake mange av Philipp Kuhns prestisjefulle viner, samt mye mer på årets utgave av «Fin vin og Brennevin».

 

Seminarprogrammet for «Fin Vin & Brennevin» er nå klart.

Nå kan du melde deg på spennende smakinger, master class og seminarer. I løpet av messen «Fin Vin & Brennevin» vil det bli arrangert flere spennende seminarer, uten ekstra kostnad for deg som deltaker. Hvert seminar varer ca 30 minutter og kun 24 personer kan delta. Av erfaring vet vi at seminarene er populære, så vi anbefaler deg å være tidlig ute.

Seminarrom 1

  • 17:00 – Bli kjent med Delorme , en av Norges mest solgte Cremant de Bourgogne
  • 18.00 – Hva har glasset å si for oppfattelsen av vinen?
    Riedels Skandinavia-ansvarlige Matt Knight holder glass-smaking med serien Performance
  • 19:00 – Sigurd Wongraven
    Møt musikeren og vinmakeren Sigurd Wongraven og smak noen av hans bejublede viner

 

Seminarrom 2

  • 17:00 – Cognac seminar med Remy Martin
    Seminaret holdes av Marthe Bøhn Master Blender
  • 18.00 – Master class med Philipp Kuhn
    Bli kjent med Philipp Kuhns viner.
  • 19:00 – Barolo; – tradisjonalister vs modernister – Dessverre fulltegnet!
    Lars Rein-Helliesen gir deg et innblikk i de to rådende retningene innen Barolo

 

For mer informasjon om messen, samt billetter og påmelding til seminarer, klikk på denne linken.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy