This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Lammeskank med øl
Få ting er så godt som norsk lam, og påske er en høytid for lam. Ikke bare her i Norge, men også i mange andre land er nemlig dette med påskelam en tradisjon som verdsettes høyt. Historien tilsier at påskelam har en flere tusen år gammel tradisjon, og bibelen snakker om en gammel offerskikk som gikk på dette med lam. I disse dager er det tradisjonene som driver vår kjærlighet for påskelam, selv om denne oppskriften på ølbraisert lammeskank er så godt at den kan gjøre deg lett religiøs...
Å braisere kommer fra det franske ordet «braisèr», og er en metode å tilberede spesielt grovere stykningsdeler på kjøtt. Braisering går ut på at man først steker det som skal braiseres, før man trekker det i en varm veske over...