This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Ølmarinerte kyllingvinger med sriracha dip og masse godsaker
Vi har kommet til den tiden på året, da de aller fleste har fått frem grillen. Butikkene formelig bugner av nye grillprodukter, men den aller beste grillmaten er den du forbereder fra bunnen av. Da får du masse smak, lite salt og akkurat de smakene som du synes er best. En av de vanligste feilene som gjøres når det grilles, er at spesielt kjøtt får for mye varmebehandling. Dette resulterer i tørt og seigt kjøtt, og det finnes en enkel kur mot dette.
Indirekte varm. Den brennende delen av grillen bruker du til å grille alle sidene, lukke porene å fremskape de deilige smakene. Mens den delen det ikke brenner på er den delen som gir indirekte varme, som ikke tørker ut kjøttet...