This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Varm, søt og enkel å lage. En gammel kjenning fra 90- tallet har fått bein (eventuelt ski!) å gå på. Denne varme drikken i tre lag kan beskrives som Skandinavias alternativ til den noe større Irish Coffee, og serveres naturligvis i et shot-glass.
Ingredienser:
- 2 cl Galliano
- 2 cl kaffe
- Kremfløte
- Garnityr/strøssel etter ønske
Slik gjør du
Hell Galliano i glasset og forsiktig tilsett varm kaffe ved å helle det via baksiden av en skje. Topp dette hele med lett ristet krem og garnityr/strøssel etter ønske. Dette trikset med å bruke en skje er alfa omega for å oppnå disse tre lagene som er kjennetegnet til drikken. Skjeen burde så vidt være nær overflaten av gallianoen når du skal helle på kaffe, og det samme gjelder for kremen. Tips: En sjokoladebit som garnityr og dette kan være en enkel løsning på påskens dessert etter at grillpølsene er fortært.