This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Skagerrak Tea-punch
Ingredienser:
1 flaske (700 ml) Skagerrak Gin
500 ml Grapefrukt Sherbet*
300 ml sitronjuice
700 ml kamille te**
1 flaske tørr musserende vin
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene i en stor bolle med masse isbiter. Pynt med diverse sitrusskiver.
*Grapefrukt sherbet: Fire grapefrukt, 250 gram sukker og en klype salt. Skrell grapefrukt med en grønnsakskreller eller en tynt skivet ostehøvel og bland sammen med sukker og salt i en bolle eller et syltetøyglass. La det stå å trekke i to timer. Tilsett juicen fra grapefrukt og bland til alt sukkeret har løst seg opp. Sil av skallene.
**Kamillete brygges med 10 gram kamille på én liter kokende vann i seks minutter.
Oppskrift: Truls Thomsen, Pjolter & Punsj
Bilde: Victor Norén