This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sensommer-cocktails og ny gin fra Kimerud
I årets første magasin kunne dere lese om suksesshistorien Kimerud, gårdsdestilleriet som har tatt Norge med storm og begynner å få stor internasjonal anerkjennelse. Før magasinet hadde rukket å komme ut kunne Ståle Johnsen, destillatøren, oppdatere meg med at de da leverte til hele 29 land, ikke 16 som jeg skrev. En rivende utvikling. I tillegg kunne Ståle fortelle om deres nyeste produkt; Kimerud Pepper Gin Liqueur som kom på vinmonopolet i sommer! Det er med andre ord bare å sette seg ned med en god cocktail, tviholde litt til på sommeren og nyte fortsettelsen på suksesshistorien.
COCKTAILS Fruktig Martini: Den klassiske martinioppskriften består av 6 deler gin og 1 del tørr vermouth. For å få en fruktig Kimerud martini bruker du 6 deler Kimerud Gin og 1 del Kimerud Raspberry Elixir. Bringebær i stedet for oliven...