This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Vin til vilt
Når bladene gulner og det blir mørkere om kveldene vet vi at sommeren er over og vi går inn i en ny årstid. Det er høst og tid for å høste av naturens overskudd. I skogen er det sopp og tyttebær. Elg, hjort og rådyr beiter i utmark og på eng. I fjellet streifer villrein og innimellom flyr det kanskje opp et rypekull eller to. I vår familie er jakta om høsten en viktig del av tilværelsen. Jakt gir gode naturopplevelser og resultatet av jakta gir gode smaksopplevelser.
I løpet av over 20 år med tilberedning av vilt og eksperimentering med hvilke viner som passer til har jeg fått en viss erfaring med hva slags vin som løfter et viltmåltid. Vin fra det nordlige Rhône, solide burgundere og...