Akevittrebellen
Etter nesten 15 år ville Master Blenderen gå sine egne veier. Nå pusher han grenser for hva akevitt kan være med nye smaker og farger.
Etter nesten 15 år ville Master Blenderen gå sine egne veier. Nå pusher han grenser for hva akevitt kan være med nye smaker og farger.
Yrket er like gammelt som fatet selv, men i dag er det nesten ingen som besitter den gamle kunnskapen. Hos Anora har to mann ansvaret for 8000 fat.
500 års historie. 400 varelinjer på Polet. Livets Vann har fått sin renessanse.
Blant 23 juleakevitter, hvor kvaliteten generelt er svært høy, var det én akevitt som imponerte litt ekstra.
Foto: Ole-Jørgen Borg Fra den første juleakevitten ble lansert i 1988 og frem til i dag har det
Finnes den perfekte tursnapsen? Hva er det som smaker best etter en lang dag til fots eller etter timer på post i skogen? Svaret på det er nok like variert som det finnes varianter av snaps på Vinmonopolet.
Du vet vel at akevitt er strålende i de fleste klassiske drinker? Denne helgen kan du imponere med
Året er 1531. Den danske diplomaten Eske Bille har vært lensherre i Bergenhus siden 1529 og gjennom stillingen