Hvelvet Restaurant

Mens vi drømmer om å kunne reise igjen kan det være fint å både unne seg noe ekstra her hjemme og i samme slengen støtte en lokal bedrift. En restaurant som fortsatt holder oppe i disse tider (hvertfall per 15.11) er flotte Hvelvet på Lillehammer, en restaurant redaktøren tok turen innom i høst.

Taku

Taku startet som en hjemmerestaurant på Bislett. Nå kommer istedet kokken hjem til kundene og lager maten der.
Sassicaia

Vinblogg

De utvalgte bloggene denne gangen er alle viktige og gode blogger, som hver på sin måte gir forståelse og innsikt i havet av tilgjengelige viner. www.matogvinnett.no Now...

BRIX

BRIX sjokolade 60%. Nydelig til for eksempel viner laget på Zinfandel, Shiras, Syrah druer. www.altomvin.no

Norges Vinklubbers Forbunds Aktiviteter

For første gang i Norge har Consorzio Vino Chianti Classico i samarbeid med NVkF gleden av å invitere deg til denne unike messen.