2312 Views

Ukens drink: Punsj til 17. mai

Mai 12, 2023
Ukens drink: Punsj til 17. mai
Skrevet av:

Trine Wiik-Lehmann

Skagerrak Tea-punch

Ingredienser: 

1 flaske (700 ml) Skagerrak Gin
500 ml Grapefrukt Sherbet*
300 ml sitronjuice
700 ml kamille te**
1 flaske tørr musserende vin

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene i en stor bolle med masse isbiter. Pynt med diverse sitrusskiver.

 

*Grapefrukt sherbet: Fire grapefrukt, 250 gram sukker og en klype salt. Skrell grapefrukt med en grønnsakskreller eller en tynt skivet ostehøvel og bland sammen med sukker og salt i en bolle eller et syltetøyglass. La det stå å trekke i to timer. Tilsett juicen fra grapefrukt og bland til alt sukkeret har løst seg opp. Sil av skallene.

**Kamillete brygges med 10 gram kamille på én liter kokende vann i seks minutter.

 

Oppskrift: Truls Thomsen, Pjolter & Punsj

Bilde: Victor Norén

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy