3433 Views

PeVino – det danske vinskapet

På bare noen få år har danske Pevino blitt et av de mest populære vinskapmerkene i Skandinavien. Med fokus på moderne teknologi, lavt energiforbruk og et minimalistisk design har Pevino for nylig lansert deres New Generationserie – en rekke vinskap designet for det kommende tiåret.

April 16, 2020
PeVino – det danske vinskapet
Skrevet av:

administrator

Stadig flere nordmenn har fått interesse for god vin i løpet av de seneste årene, og i forlengelse av dette har også behovet for korrekt vinlagring økt. Det er imidlertid de færreste av oss som har adgang til en autentisk vinkjeller som lever opp til alle anbefalinger, men heldigvis er mange av dagens vinskap praktiske, stilfulle og fullgode alternativer. Faktisk kan et kvalitets-vinskap være en vinentusiasts beste venn, samtidig som det er et elegant innslag i det moderne hjem hvor design og kvalitet skal gå hånd i hånd.

Danske Pevino produserer vinskap i et design som henter inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonen. Vinskapene har i løpet av kort tid blitt noen av de aller mest populære på markedet, og produsenten har for nylig utviklet deres New Generation-serie med ønske om å imøtekomme den moderne vinelskers strenge krav til korrekt vinlagring.

Wineandbarrels er Nordens største forhandler av vinutstyr, og vi fører naturligvis hele Pevinos New Generation-serie.

Pevino har skandinaviske røtter, og alle skapene kjennetegnes derfor gjennom et elegant minimalistisk design, høy kvalitet og gjennomtenkt funksjonalitet, forteller Klaus Jørgensen fra Wineandbarrels.

Og siden kalenderen viser 2020 har det vært viktig for Pevinos designere å holde New Generation- seriens støynivå og energiforbruk så lavt som mulig. Vinskapene i den nye serien er blant klassens aller mest stillegående og alle har fått energimerke A eller A+. Én av hemmelighetene bak det lave støynivået er bruken av markedets beste kompressor (Embraco). Strømregningen behøver du heller ikke å bekymre deg over, da de spesialdesignede lavenergi-glassdørene gjør at skapene er ekstremt energivennlige, forteller Klaus Jørgensen videre.

Det finnes ikke to identiske vinsamlinger, og det er derfor alltid forskjellige behov både når det kommer til plass, men også når det gjelder kjøleegenskaper. Pevinos New Generation-skap lages derfor i fem forskjellige størrelser, fra 20 til 200 flasker, og har enten én eller to kjølesoner.

Som en tommelfingerregel sier vi at vinskapene med én kjølesone passer perfekt til langtidslagring av vin. Hvis du derimot foretrekker å alltid ha serveringsklar vin for hånden vil trolig et vinskap med to kjølesoner være å anbefale.

New Generation-series kjølesystem med to soner er helt unikt, da kjølesonene kan innstilles individuelt. Det betyr at du fritt kan innstille temperaturen i de to sonene og selv bestemme hvilken kjølesone som skal være til hvitvin og hvilken du skal plassere rødvinen i. Du kan naturligvis også velge samme temperatur i begge soner, forklarer Klaus Jørgensen.

WINEANDBARRELS – FAGMANNEN

Wineandbarrels er distributør av Pevino-vinskap i Norge. Firmaet er Nordens største forhandler av vinskap og vinutstyr, og de fører hele det importerte Pevino-sortimentet i nettbutikken deres. Dersom du befinner deg i Danmark kan du også oppleve produktene i Wineandbarrels´ fysiske butikk i Hillerød, nord for København.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy