2253 Views

De ultimate vinskapene for din vin

April 25, 2018
De ultimate vinskapene for din vin
Skrevet av:

administrator

Ideelt sett så bør vin lagres i en godt temperert kjeller, gjerne av den «gamle og solide» typen som man finner i eldre bebyggelse. Her er det god og jevn temperatur samt bra luftfuktighet. For mange av oss, som ønsker å bo «urbant», gjerne i sentrumsnære strøk, lar det seg vanskelig forene med en god vinkjeller. Ombygde kjellerboder, klesskap og endatil «under sengen» har blitt tatt i bruk, med ymse hell.

For de aller fleste er derfor et vinskap en god løsning på lagringsproblematikken.

Wineandbarrels.no lanserer nå vinkjøleskap fra PeVino

På hjemmesiden www.wineandbarrels.no presenteres hele sortimentet. Pevino tilbyr noe av den beste vinoppbevaringen og -lagringen på markedet og er meget godt egnet for deg som ønsker å ta godt vare på vinen din. PeVino er elegante skap i lekker dansk design, hvor alle funksjoner er samlet i ett og samme skap.

PeVino har glassdører uten synlige håndtak og innvendig dimbar belysning fra UV-frie LED-lyslister i flere forskjellige farger på lyset, noe som gjør PeVino vinkjøleskap til en fryd for øyet og en pryd for kjøkkenet, eller hvor du enn ønsker å plassere vinskapet. Vinskapet er velegnet til innbygging, men det tar seg også svært godt ut som et frittstående skap, takket være det lekre designet.

PeVino-serien består av mange modeller, og du kan velge mellom skap som rommer fra 24 til 220 flasker og kan integreres perfekt inn i kjøkkenbenken eller benyttes som frittstående skap.

De uttrekkbare hyllene har massive eikefronter og teleskopskinner med stål kulelager: Dette gjør det lett å trekke hyllene helt ut, slik at du enkelt får oversikt over vinene. Låsbare dører og UV-beskyttet dobbeltglass er standard.

Skapene kan stilles inn på stabil temperatur på 5 – 22 grader, og plasserer du skapet i et kalde rom, vil det innebygde varmesystemet sørge for riktig temperatur. Velger du et skap med to temperatursoner, vil disse kunne stilles inn på 5 – 12 grader og 12 – 22 grader.

PeVino vinkjøleskap føres av Wineandbarrels.no. I tillegg til vinkjøleskap fører de et stort utvalg av vinstativ, vinmøbler, vinglass og vintilbehør som Coravin og champagnesabler. Se hele utvalget på www.wineandbarrels.no. På nettsiden finner du også mye nyttig informasjon for deg som vurderer innkjøp av et vinkjøleskap, og du kan også benytte deres telefonservice på dagtid.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy