Velkommen til Fin Vin og Brennevin 2019!

Bladet Vin & Brennevin ved redaktør Christer Byklum, og Media Digital, inviterer til en helt ny messe hvor fokus er både «Fine Wine» og edelt brennevin.

Den norske vindrikkende forbruker er stadig mer opptatt av kvalitet, og vi ønsker at messen «Fin Vin og Brennevin» skal gi publikum dette. Messens navn inneholder et løfte, og vi utfordrer messens utstillere til å følge opp dette.

Arrangementsted

Messen «Fin Vin og Brennevin» arrangeres på Gamle Logen mandag 14. januar, fra kl. 16:00 til 20:00.

Vi har valgt Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, i sentrum av Oslo som arena for vår nye messe. Lokalene er godt innarbeidet både hos dere som utstillere og blant pyublikum. Med en sentral beliggenhet er det kort vei fra tog, trikk, buss og t-bane. Vi har leid hele huset, og tar sikte på utstillinger i begge etasjene.

Master Class

Det vil bli avholdt tre – fire spennende master classes, hvor publikum får anledning til å fordype seg i et eller flere temaer innen fin vin og brennevin. Dette kan f.eks. være en vertikalsmaking av en bestemt produsent, presentasjon av et område, en fordypning i utvalgte brennevinstyper eller annet. I tillegg til Christer Byklum, vil seminarene / master classene ledes av nøye utvalgt fagmennesker. Påmeldte deltakere vil vi varsle i forkant av oppstart av de respektive master classene.

Informasjon om påmelding kommer

KJØP BILLETT

Bestill din billett i dag!