Velkommen som utstiller!

Bladet Vin & Brennevin ved redaktør Christer Byklum, og Media Digital, inviterer til en helt ny messe hvor fokus er både «Fine Wine» og edelt brennevin.

Den norske vindrikkende forbruker er stadig mer opptatt av kvalitet, og vi ønsker at messen «Fin Vin og Brennevin» skal gi publikum dette. Messens navn inneholder et løfte, og vi utfordrer messens utstillere til å følge opp dette.

Arrangementsted

Messen «Fin Vin og Brennevin» arrangeres på Gamle Logen mandag 14. januar. Lokalene er godt innarbeidet både hos dere som utstillere og blant publikum. Med en sentral beliggenhet er det kort vei fra tog, trikk, buss og t-bane. Vi har leid hele huset, og tar sikte på utstillinger i begge etasjene.

Huset åpner for utstillernes rigging og klargjøring fra kl. 12.00. Publikumsmessen kl. 16.00 – 20.00.

Hvordan fungerer messen?

Det vil bli satt opp stands langs veggene, samt i midten av Store Sal i 2dre etasje. I god tid før messen vil vi sende kart over lokalet med plassering av den enkelte utstiller. Hver stand består av konferansebord med målene 180 x 80 cm. Dette settes opp på forhånd og gjøres klar med hvit duk, vannkaraffel, is (om nødvendig) og tydelig merking av bordnummer og utstillers navn. Om ønskelig, så kan man bestille to eller flere stands ved siden av hverandre.

Pris pr stand er kr. 3.000,-

Spesielle behov som genererer ekstra kostnader, f,eks, strøm eller liknende, vil bli fakturert.

Bestill din standplass i dag!

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål: [email protected]

* Må fylles ut