Test av årets sommerakevitter
Norske sommerakevitter blir mer og mer populære, både til mat, til drinker og til cocktails når solen
Norske sommerakevitter blir mer og mer populære, både til mat, til drinker og til cocktails når solen
17 druesorter og 57 ulike viner. Musikk, vitenskap og kunst. Historiefortelling og en dyp respekt for miljø og terroir. Et av Australias mest interessante vinhus utfordrer oppfattelsen av australsk vinproduksjon med strukturerte, syrestramme og terroirfokuserte viner.
Tekst: Jon Iddeng Ifølge Bibelen var det Noah. Mosebøkene er nok ikke av de mest historisk korrekte kildene,
Om sommeren fylles butikkhyllene opp med ulike versjoner av «sommerøl» og «skjærgårdspils», og til jul kan vi velge mellom nær 300 ulike juleøl. -Bare på Polet. Men hva med påsken – har den sitt eget øl?
Fra det sorte vulkanske jordsmonnet på Etna, til den nordlige spissen mot havgapet, via det bugnende landskapet i
Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet. På loftet, med panoramautsikt rett ut mot det spektakulære landskapet som Lofoten er viden kjent for, gjemmer det seg en unik samling av over 250 norske akevitter.
Etter nesten 15 år ville Master Blenderen gå sine egne veier. Nå pusher han grenser for hva akevitt kan være med nye smaker og farger.
Yrket er like gammelt som fatet selv, men i dag er det nesten ingen som besitter den gamle kunnskapen. Hos Anora har to mann ansvaret for 8000 fat.
500 års historie. 400 varelinjer på Polet. Livets Vann har fått sin renessanse.