This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Fra avskydd til elsket; fransk musserende vin fra Champagne!
Kvinner avskydde den boblende følelsen av Champagne i munnen, vinbøndene anbefalte å drikke den «før påske og våren, før det ble varmt og vinen begynte å bruse igjen», til og med Dom Pèrignon mislikte Champagne... Plutselig kunne man lese om at Mark Twain ikke fikk nok av det, Casanova betraktet vinen som et «uunnværlig hjelpemiddel til forførelse», Marie Antoinette anbefalte det til nyttårsfeiring og at Churchill drakk to flasker om dagen. Hvordan gikk det til at Champagne har den statusen den har i dag?
Vi ser på den artige historien til denne musserende vinen fra Champagne, samt noen ulike vinhus hvor vi anbefaler mat til vinene. Med andre ord alt du trenger til hyggelig lesning samt planlegge påskens og vårens Champagnedrikking. Vi har også...