2191 Views

Møt våre utstillere til vinmessen Fin Vin og Brennevin

Vi gjentar suksessen og arrangerer igjen vinmessen Fin Vin og Brennevin. Bli med 21. januar 2020, Oslo Militære Samfund kl 17:00. Smak på flere hundre fantastiske finere viner fra alle verdensdeler.

Januar 07, 2020
Møt våre utstillere til vinmessen Fin Vin og Brennevin
Skrevet av:

administrator

21. januar 2020 arrangeres vinmessen Fin Vin og Brennevin hvor du har sjansen til å smake på eksklusive viner du kanskje ikke har smakt på tidligere.

Vi satser på og gjenta suksessen fra i fjor inviterer på nytt til en forrykende fersk vinmesse! Denne gangen blir messen arrangert på Oslo Militære Samfund, 21. januar kl 17:00.

På messen «Fin Vin og Brennevin» er det akkurat dette publikum skal møte. Messens navn inneholder et løfte, og vi utfordrer messens utstillere til å følge opp dette. Messen skal være en BIB-fri sone, og vi ser for oss at det ikke stilles ut viner under kr. 250,-.

Les mer om Fin Vin og Brennevin her

 

Møt noen av våre utstillere allerede nå:

Concha y Toro Norway / VCT Norway
Noen av produktene du kan smake:
– Viña Maipo Limited Edition Syrah 2016 (flaske samt trekasse á 6 flasker).
– 1000 Stories Bourbon Barrel Aged Zinfandel 2017.
– Don Melchor 2016 (flaske samt trekasse á 6 flasker).

Signature Wines
Noen av produktene du kan smake:
–  Louis Jadot Morey-Saint-Denis
– Charles Heidsieck Rosé Réserve
– Louis Jadot Saint-Aubin

Viva Vino
Viva Vino spesialiserer seg hovedsakelig på utvalgte italienske, spanske og franske kvalitetsleverandører.

Bache-Gabrielsen og Selected Wines
I vårt sortiment finnes tradisjonelle cognacer hvor jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren viser hva de til sammen kan prestere. Vi har også cognacer uten tilsetninger hvor man inviteres til å oppdage den moderne, lette, friske og tørrere stilen, samt årgangscognacer og cognac fra spesifikke vinmarker eller områder.

Bella Toscana Vinimport
Bella Toscana Vinimports målsetting er ikke å bli størst – men best på det vi gjør. Dette gjør vi ved å ha nære og langvarige relasjoner med både våre produsenter og kunder slik at vi kan levere best mulig kvalitet i forhold til pris.

Escape Travel
Vi arrangerer vinreiser med kjente vinjournalister som Ingvild Tennfjord og Geir Salvesen, og disse turene er meget populære. På vinreisene våre er det besøk hos håndplukkede vinprodusenter, du lærer å bli en bedre vinsmaker, og ikke minst er det sosialt og morsomt på tur! Se våre mat- og vinturer her.

Nordic wine, beer & spirits
Nordic wine, beer & spirits er en importør som legger stor vekt på kvalitet til gode priser. Vi har en portefølje av produsenter som tenker bærekraftig produksjon og økologiske produkter, samt lavt sukkernivå og lite tilsetningsstoffer.

Treasury Wine Estates Norway
Treasury Wine Estates er en ledende vinprodusent på det nordiske markedet med sterkt fokus på viner fra «den nye vinverden» – Australia, New Zealand og USA.

Se alle våre utstillere her

 

Litt praktisk info:

Dato: 21 januar kl 17:00 – 20:00

Sted: Oslo Militære Samfund
Myntgata 3, 0151 Oslo

Pris: kr 445,-

Nettside: http://vinbrennevin.no/arrangementer/fin-vin-brennevin/

Kontaktinformasjon:
Telefon: 21 62 78 00
Epost: vinbrennevin@aboservice.no

God vinsmaking!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy