Hjem Vin+

Vin+

Som abonnent på Vin og Brennevin får du tilgang til premium innhold, og god innsikt i hva som rører seg mellom sesongene. Abonner i dag og få full tilgang du også!

VIN+

Vulkansk vin fra Azorene

Vi skal senere i år ha et litt større tema med vulkansk vin fra Italia, du visste kanskje at viner fra Etna og Campania var vulkanske, men visste du at mange viner fra Soave også er det? I denne utgaven teaser vi, eller erter om du vil, med en liten artikkel om vulkansk vin fra Azorene!
VIN+

Volcano Etna Dry Gin

Det er ikke bare vinplanter som blir påvirket av jordsmonnet, det gjelder det meste som vokser på vulkansk jord. Inkludert gin-ingredienser som einebær, sitrusfrukter og blomster. Får Italieneren bak importfirmaet Cent’Anni Engros det som han vil blir denne spennende vulkanske gin`en tilgjengelig på det norske markedet i løpet av året!
VIN+

Bareksten

Stig Bareksten har vunnet dobbelt gull for sin gin i verdensmesterskapet - to ganger! Bareksten, eller OSS Craft Destillery som brenneriet heter, produserer 200.000 liter brennevin i året på destilleriet som ligger utenfor Bergen, og han har ikke bare blitt populær i Norge, men eksporterer også til 35 ulike land i tillegg.
VIN+

Kjente hvite spanske druer

I fjor så vi på spanske ukjente hvitvinsdruer, i denne artikkelen skal vi se på to av de mest kjente, nemlig Albariño og Verdejo - samt to vinhus som har spesialisert seg på disse druene. Alle disse vinene er å finne på Vinmonopolet.
VIN+

Jinrosoju!

Verdens mest solgte sprit du ikke har hørt om, vi ser på
VIN+

Trendy restauranter og barer

Bananananana Coffee, Hangzhou, Zhejiang Province, China I stedet for å gå for koselig eller behagelig,...