VIN+

Flaskevariasjon 1969 Col d’Orcia Riserva

Ikke ofte man smaker tre femti år gamle flasker side om side, men muligheten bød seg under en middag hos produsenten.
VIN+

Cognac

Cognac, eller Konjakk om du vil, har vært og er fortsatt veldig populært i Norge. Det konsumeres ikke bare til jul, men også etter en god lørdagsmiddag som avec, foran peisen etter en skitur, i cocktails om sommeren og i kongepjolter på 17.mai. Men selv om de fleste har etter eller annet forhold til dette brennevinet er det ikke sikkert man kan all verden om det.
VIN+

Kjellernotater

Viner fra et 60-årslag! Det er ikke alle bursdager som feires likt, men jeg var så heldig å bli invitert til en flott feiring i Bodø i begynnelsen av mars, og her er vinene som ble servert en gjeng vin og matglade gjester. Vinene fra 1995 og bakover kom blindt. Stemningen var helt upåklagelig!
VIN+

Viberti fra husets vin til global anerkjennelse

Etter et relativt hektisk besøk på fjorårets Prowein i Düsseldorf så var det mange inntrykk og besøk som skulle prosesseres i hodet. Bare den enorme skalaen hele messeområdet besto av, var intet annet enn uvirkelig.
VIN+

2016 Mee Godard Moulin a Vent Les Michelons

Riedel Vinum Chianti Ruby. Red berries, anise, spices, liquorice, seems a bit denser on the...
VIN+

2001 La Rioja Alta Viña Ardanza Reserva Especial

Riedel Vinum Chianti Ruby, thin brick rim. Spices, anise, some iron, dark berries, peppery nose....