VIN+

Spesialslipp Italia

Jeg skriver egentlig ganske få artikler om riesling. Ikke fordi jeg ikke smaker dem, men det er sjelden jeg smaker en full flight fra en produsent.
VIN+
Tekst og foto Christer Byklum

2016 Bordeaux

Det virker kanskje litt raskt på labben å skrive en artikkel om denne årgangen på nytt bare to år etter primeur, men det er i høst det største utvalget kommer på Vinmonopolet.
VIN+

Mayacamas Vineyards

Mayacamas er en rundt 80 kilometer lang fjellkjede i California som tar sitt navn etter indianerne som bodde her sine lokale navn. For Napa Valley som vinproduserende område ligger Mayacamas Vineyards under Mount Veeder AVA.
VIN+

Wolf Blass

Da jeg fikk vindilla på tampen av 1990-tallet var navnet Wolf Blass stadig vekk I Decanter og Wine Spectator. Og vinene fremstod som svært gode kjøp og gjerne prisgunstige. Jeg drakk en og annen vin den gang og det var for det meste gode viner.
VIN+

Stortest av topp champagne

Det er ikke hverdagskost å teste 20 av de normalt sett beste og dyreste prestige cuveene av champagnene som er I markedet for tiden. Ikke bare teste dem, men de ble også servert blindt.
VIN+

Vertikalsmaking av Valandraud

Det er ikke hverdagskost å smake samtlige årganger tappet fra en vinprodusent, og det er selvsagt lettere når vinprodusenten ikke er kjempegammel. Valandrauds historie startet i 1989.