Jeg syns vil skal ha fokus på de mange destilleriene som gjør det godt i Norge for tiden, vi kan virkelig å produsere godt brennevin vi også! Ett av de er Brennevinsgrova, et destilleri som ligger på ett småbruk i Nymarken i Sykkylven, hvor 3. generasjons gårdbruker Harald Strømmegjerde har sluttet med sau og begynt med miljøvennlig brennevinsproduksjon.
VIN+
Harald i aksjon.
×
Logg inn for å lese
×
Glemt passord
Brennevinsgrova Brennevinsgrova ligger i Sunnmøre, og historia er helt sann. Men det var ofte dyra som drakk av vannet, folka tok frem brennevinsfl aska og varmet seg på den. Destilleriet ble startet i 2017, Harald hadde vurdert mikrobryggeri også men...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?
Er du allerede abonnent?
Som Abonnent Får du
Full tilgang til vinbrennevin.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.