This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gardsbrenneriet, håndverksdestilleriet i Nordfjord
På en gård som ligger solfylt til på Hauge mellom fjord og fjell i vakre Nordfjord, lages det mye «godt i glasset» som man sier. I Vin&Brennevin har vi siden redaktør Mona Haugen-Kinds overtagelse i januar 2020 alltid hatt et visst fokus på norske produsenter, i tillegg til de mange utenlandske. I dette nummeret er det Gardsbrenneriet vi dykker inn i, dere fikk en liten smakebit i Vin&Brennevin 2/21 med Attåt Hard Seltzer, men i dette nummeret ser vi på selve produsenten og brennevinsproduktene!
09Gardsbrenneriet Destilleriet ble etablert av Jann Vestby og Synnøve Vik Bergstad, begge utdannet Sivilingeniører i kjemi. De hadde en drøm om å kombinere utdannelsen sin med det gode livet som landsbygda i Norge kan by på. Synnøve var nemlig odelsjente!...