301 Views

Dypdykk: Gjær og gjæring!

I denne spalten tar vi for oss et tema i vinverden hvor vi går litt i dybden, og i denne utgaven tar vi for oss gjær og gjæring! Man leser jo gjerne at «denne vinen er spontangjæret», «gjæret med lokal gjær» osv. Men hva betyr det egentlig?

April 21, 2021
Skrevet av:

Mona Haugen-Kind

Gjæring Alle vet at vinen må gjære for å få alkohol, det er ganske grunnleggende kunnskap. Gjærsoppen er helt essensiell for at sukkeret i druemosten skal omdannes til alkohol og karbondioksid. Slik har det alltid vært, selv om en ikke...

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE EKSKLUSIVE ARTIKLER PA NETT?
  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    499 Kr
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    399 Kr
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    39 Kr
    Bestill

Er du allerede abonnent?

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy