1413 Views

Dypdykk: Gjær og gjæring!

I denne spalten tar vi for oss et tema i vinverden hvor vi går litt i dybden, og i denne utgaven tar vi for oss gjær og gjæring! Man leser jo gjerne at «denne vinen er spontangjæret», «gjæret med lokal gjær» osv. Men hva betyr det egentlig?

April 21, 2021
Dypdykk: Gjær og gjæring!
Skrevet av:

Mona Haugen-Kind

Gjæring Alle vet at vinen må gjære for å få alkohol, det er ganske grunnleggende kunnskap. Gjærsoppen er helt essensiell for at sukkeret i druemosten skal omdannes til alkohol og karbondioksid. Slik har det alltid vært, selv om en ikke...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 599
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    49 Kr
    Bestill
Sett ditt passord for digital lesetilgang

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy