812 Views

150-åringen imponerer fortsatt

Opland har en enestående posisjon blant kjennere av norsk akevitt. Grunnlaget for suksesshistorien er en unik krydderblanding og modning på utvalgte eikefat som tidligere har vært brukt til Oloroso sherry. Til 150-årsjubileet for Oplands originalresept har produsenten derfor tappet en eksklusiv akevitt fra utvalgte Oloroso- og PX-sherryfat som er lagret minst 10 år.

Desember 06, 2022
150-åringen imponerer fortsatt
Skrevet av:

administrator

Historien til Opland begynte da bønder fra bygdene rundt Gjøvik gikk sammen om å lage et eget brenneri i Gjøvik by for å sikre avsetning på poteter. De første årene ble spriten solgt lokalt, men i 1872 ble det etablert...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy