[adrotate group="10"]
[adrotate banner="81"]

Vin+

Som abonnent på Vin og Brennevin får du tilgang til premium innhold, og god innsikt i hva som rører seg mellom sesongene. Abonner i dag og få full tilgang du også!

En strålende albariño til lett vårmat

En strålende albariño til lett vårmat

Med klokken stilt en time frem, lysere dager og vårlig vær er det ikke til å komme fra at lysten på noe lyst og lett trenger seg på. Lette vårretter med lyst, magert kjøtt, hvit fisk og grønnsaker trenger fruktige, lette og aromatiske viner.

De beste kjøpene i spesialslippet

De beste kjøpene i spesialslippet

Engelsk musserende møter Champagne. Og vi har plukket ut de 20 beste kjøpene.

Gave til 50-åringen som har alt

Gave til 50-åringen som har alt

Årgangscalvados fra 1972 er ikke noe man finner i hyllene hver dag. 

Katta fra Tromsø

Katta fra Tromsø

Da Graff Brygghus åpnet dørene i 2015 var det IPA som var "the shit", og slik har markedet

Vinperle fra et nesten glemt område

Vinperle fra et nesten glemt område

En gang var området større enn Champagne og vinene ble ansett som de beste i Piemonte. Men noe skjedde, og i dag er under 2% av de opprinnelige vinmarkene i drift.

En gravøl for en legende

En gravøl for en legende

I ølverden finnes det noen stjerner som skinner sterkere enn andre, som gjør en større påvirkning enn andre.

Lag en akevittdrink denne helgen

Lag en akevittdrink denne helgen

Med en god akevitt som utgangspunkt kan du trylle frem lekre cocktails.

Påskeølet har kommet til Vinmonopolet

Påskeølet har kommet til Vinmonopolet

I Vinmonopolets lansering var det blant annet et par påskeøl, her er våre vurderinger på årets andre nyhetslansering.

Fruktige vårbobler

Fruktige vårbobler

Det er tid for bobler. Og denne vinen er strålende til vårmaten.