Når bladene gulner og det blir mørkere om kveldene vet vi at sommeren er over og vi går inn i en ny årstid. Det er høst og tid for å høste av naturens overskudd. I skogen er det sopp og tyttebær. Elg, hjort og rådyr beiter i utmark og på eng. I fjellet streifer villrein og innimellom flyr det kanskje opp et rypekull eller to. I vår familie er jakta om høsten en viktig del av tilværelsen. Jakt gir gode naturopplevelser og resultatet av jakta gir gode smaksopplevelser.
VIN+
×
Logg inn for å lese
×
Glemt passord
I løpet av over 20 år med tilberedning av vilt og eksperimentering med hvilke viner som passer til har jeg fått en viss erfaring med hva slags vin som løfter et viltmåltid. Vin fra det nordlige Rhône, solide burgundere og...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?
Er du allerede abonnent?
Som Abonnent Får du
Full tilgang til vinbrennevin.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.