127 Views

Ystad akevitt og Inderøy Brenneri

Ystad akevitt var Norges første spesialakevitt. Det var Arvid Ystad som på 90-tallet fant på og utviklet ideen om en akevitt som ikke bare skulle fungere til julematen, men også som aperitiff og til fisk. Vi blir kjent med denne akevitten, samt brenneriet som i dag produserer den, samt deres egne akevitter.

Oktober 28, 2020
Skrevet av:

administrator

Tidlig håndverksbrennevin Opprinnelig het akevitten Ystad`s Aquavit for Norwegian Salmon og sto i hyllene på vinmonopolet i 1997/1998. Det var ikke like enkelt som i dag å begynne å produsere brennevin i Norge, det er lett å glemme at det...

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE EKSKLUSIVE ARTIKLER PA NETT?
  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    499 Kr
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    399 Kr
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    39 Kr
    Bestill

Er du allerede abonnent?

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy