VIN+

Ystad akevitt og Inderøy Brenneri

Ystad akevitt var Norges første spesialakevitt. Det var Arvid Ystad som på 90-tallet fant på og utviklet ideen om en akevitt som ikke bare skulle fungere til julematen, men også som aperitiff og til fisk. Vi blir kjent med denne akevitten, samt brenneriet som i dag produserer den, samt deres egne akevitter.
VIN+

Påskedram

Påsken kan være en fin tid å smake litt brennevin på, her er litt forskjellig som kan smake etter en dag på ski, om du er så heldig at du er et snøfylt sted. Ellers smaker det godt etter en dag med beina på asfalt også altså.
VIN+

Noen akevitter til påsken

Ikke alle er så lystne på cocktails, og ofte er det deilig å bare nyte en ren og pen akevitt før, under eller etter maten. Være seg sommer, jul eller påske. Her er noen å se på i påsken.
VIN+
Kimeruds kolleksjon.

Kimerud

Det er to år siden jeg skrev om Kimerud den første gangen, da i anledning at de hadde inngått et samarbeid med selskapet Altia Norge. Siden da har både nye produkter og utmerkelser kommet til. Kimerud var og er fortsatt en suksesshistorie som det ser ut til at ingen ende vil ta! Senere i vår lanseres den nyeste «babyen»: Kimerud Botaniske Gin.