VIN+

Oslo Håndverksdestilleri

«Etter en lang historie med at staten har kontrollert brennevinsproduksjonen i Norge vil vi i OHD bringe autensiteten tilbake i akevittutvalget» står det på nettsidene til Oslo Håndverksdestilleri. Det er store ord fra en relativt ny produsent på markedet.... Vin&Brennevin har smakt seg gjennom utvalget til OHD, og svaret på om de virkelig kan stå for den tøff e uttalelsen finner du avslutningsvis.
VIN+

Nonino

Det tradisjonsrike italienske destilleriet Nonino kan ikke kalles noe annet enn en suksess, de har produsert kvalitetsgrappa i 123 år og har ingen planer om å stoppe. De revolusjonerte grappaindustrien med sin endrue-grappa i sin tid og hadde ikke minst den første kvinnelige grappaprodusenten i historien, og de kommer fortsatt opp med nye og spennende produkter.
VIN+

Lyng Norwegian Botanical Gin – den perfekte høstginen

Lyngen, den vakre og hardføre planten som vokser på fjell og hver høst farger...
VIN+

Ystad akevitt og Inderøy Brenneri

Ystad akevitt var Norges første spesialakevitt. Det var Arvid Ystad som på 90-tallet fant på og utviklet ideen om en akevitt som ikke bare skulle fungere til julematen, men også som aperitiff og til fisk. Vi blir kjent med denne akevitten, samt brenneriet som i dag produserer den, samt deres egne akevitter.
VIN+

Påskedram

Påsken kan være en fin tid å smake litt brennevin på, her er litt forskjellig som kan smake etter en dag på ski, om du er så heldig at du er et snøfylt sted. Ellers smaker det godt etter en dag med beina på asfalt også altså.
VIN+

Noen akevitter til påsken

Ikke alle er så lystne på cocktails, og ofte er det deilig å bare nyte en ren og pen akevitt før, under eller etter maten. Være seg sommer, jul eller påske. Her er noen å se på i påsken.