Brennevin

Påskecocktails

Påskecocktails

Hva som blir din påskecocktail i år får bli opp til deg, men vi har noen forslag i tilfelle kreativiteten har tatt påskeferie!

Søt avslutning

Søt avslutning

Det er på tide å senke lysene, finne pleddet og godsakene. Om du foretrekker gyldne dråper i form av Sauternes eller Tokaj, mørke i form av portvin eller en fruktig likør, nå er tiden for å kose seg.

Sterk avslutning

Sterk avslutning

Noen liker en søt en etter middag, noen en sterk en. Hvorvidt noen av de har en reell effekt på fordøyelsen får ekspertene diskutere, vi vil bare nyte noe godt i glasset. Vi har samlet to kategorier, så her bør det finnes noe for alle, vi begynner med den sterke:

Redaktøren tipser

Redaktøren tipser

Nå har dere fått mange akevitt-tips på sidene før av vårt brennevinspanel, men her er likevel noen ekstra akevitter redaktøren vil tipse om:

Bareksten-drinker

Bareksten-drinker

Osberg Du trenger: • 30ml Bareksten Botanical Aquavit • 20ml Sitronjuice • 20ml Sukkerlake • Tørr Hardanger Sider

Meir trendy akevitt

Meir trendy akevitt

Går det ann å gjøre akevitt mer trendy? Ja så absolutt mener produsentene bak produktene under merkevarenavnet Meir! Meir er den nye generasjonen akevitt, utviklet av de fremste akevittekspertene i verden med filosofien «alene kan du bli god, sammen med andre blir du best».

Oslo Håndverksdestilleri

Oslo Håndverksdestilleri

«Etter en lang historie med at staten har kontrollert brennevinsproduksjonen i Norge vil vi i OHD bringe autensiteten tilbake i akevittutvalget» står det på nettsidene til Oslo Håndverksdestilleri. Det er store ord fra en relativt ny produsent på markedet.... Vin&Brennevin har smakt seg gjennom utvalget til OHD, og svaret på om de virkelig kan stå for den tøff e uttalelsen finner du avslutningsvis.

Nonino

Nonino

Det tradisjonsrike italienske destilleriet Nonino kan ikke kalles noe annet enn en suksess, de har produsert kvalitetsgrappa i 123 år og har ingen planer om å stoppe. De revolusjonerte grappaindustrien med sin endrue-grappa i sin tid og hadde ikke minst den første kvinnelige grappaprodusenten i historien, og de kommer fortsatt opp med nye og spennende produkter.

Jul med JAMESON!

Jul med JAMESON!

Vi ser på de forskjellige produktene til det irske destilleriet Jameson, samt noen cocktails du kan prøve deg på I julen. De er selvfølgelig kvalitetssikret av Vin&Brennevin.