Jul & Akevitt

Det finnes ingen sterkere drikkekultur enn akevitten til jul. Men akevitt kan drikkes i andre former enn helt alene. Her følger et utvalg av drinker og coctails som man kan variere med nå som julen står i døren.

Vårens Coctails

Vi har plukket ut noen godbiter for servering når våren kommer. Spennende drinker og klassikere. Og ikke minst, noe alle kan klare å lage.

Alessandro Palazzi – Kongen av Martinis

Han lager trolig den beste Martini-cocktailen i verden, og leder legendariske Dukes Bar i London med stø hånd. Rebell og bartender Alessandro Palazzi (60) er fortsatt ung, utforskende og dog allerede en levende legende. Møt ham her.

Julecocktails som bruker aquavit på en spennende måte

Julen er tiden for akevittelskere. Hvorfor ikke prøve noen nye julecocktails til årests festsesong. Vi har funet 4 cocktails med akevitt som kan friste.

For deg som liker Havana Club

Du sitter kanskje og drømmer om karibiske rytmer, hvorfor ikke prøve ut noen drinker basert på rom. Vi har funnet oppskrifter basert på Havana Club, et kjent merkenavn fra Cuba.

5 stilfulle julecocktails til årets festsesong

Julen er tiden for å invitere venner og familie til fest med god mat og drikke. Om du ønsker å imponere dine gjester litt ekstra i år, kan du overraske ved å servere en stilfull juledrink. Her er tips til fem cocktails som garantert skaper ekstra god julestemning på festen.