Påskecocktails

Senere i år skal vi starte cocktailskolen og se på de klassiske cocktailene, drinker du kan imponere med uten så mye arbeid og ingredienser. Men i første nummer ser vi på noen cocktails du kan lage i påsken, med kaffelikøren Tia Maria og den italienske likøren Disaronno!

Bekk – Alkofarris

Det er ikke ofte at både kostholdsveilederen og sommelieren er like entusiastiske for det samme produktet, men det ble undertegnede da hun leste om nyheten Bekk!

Årets juleakevitter

Akevitt er renset potetsprit med tilsatt krydder. Ifølge EUs regelverk skal hovedkriteriet være karve. Men andre typiske kryddersorter som brukes er blant annet karve,...

Cocktails til årets festsesong

POTETENS VELSIGNELSE -en norsk vri på Irish Coff ee utviklet på dugnad hos Vinmonopolet i 1995. Ingredienser • 2 cl Lysholm Linie Aquavit • ½ ts brunt sukker •...

Jul & Akevitt

Det finnes ingen sterkere drikkekultur enn akevitten til jul. Men akevitt kan drikkes i andre former enn helt alene. Her følger et utvalg av drinker og coctails som man kan variere med nå som julen står i døren.

Vårens Coctails

Vi har plukket ut noen godbiter for servering når våren kommer. Spennende drinker og klassikere. Og ikke minst, noe alle kan klare å lage.