Sensommer-cocktails og ny gin fra Kimerud

I årets første magasin kunne dere lese om suksesshistorien Kimerud, gårdsdestilleriet som har tatt Norge med storm og begynner å få stor internasjonal anerkjennelse. Før magasinet hadde rukket å komme ut kunne Ståle Johnsen, destillatøren, oppdatere meg med at de da leverte til hele 29 land, ikke 16 som jeg skrev. En rivende utvikling. I tillegg kunne Ståle fortelle om deres nyeste produkt; Kimerud Pepper Gin Liqueur som kom på vinmonopolet i sommer! Det er med andre ord bare å sette seg ned med en god cocktail, tviholde litt til på sommeren og nyte fortsettelsen på suksesshistorien.

Supertipset

I denne utgaven skal dere få et smakfullt supertips.

Påskecocktails

Senere i år skal vi starte cocktailskolen og se på de klassiske cocktailene, drinker du kan imponere med uten så mye arbeid og ingredienser. Men i første nummer ser vi på noen cocktails du kan lage i påsken, med kaffelikøren Tia Maria og den italienske likøren Disaronno!

Bekk – Alkofarris

Det er ikke ofte at både kostholdsveilederen og sommelieren er like entusiastiske for det samme produktet, men det ble undertegnede da hun leste om nyheten Bekk!

Årets juleakevitter

Akevitt er renset potetsprit med tilsatt krydder. Ifølge EUs regelverk skal hovedkriteriet være karve. Men andre typiske kryddersorter som brukes er blant annet karve,...

Cocktails til årets festsesong

POTETENS VELSIGNELSE -en norsk vri på Irish Coff ee utviklet på dugnad hos Vinmonopolet i 1995. Ingredienser • 2 cl Lysholm Linie Aquavit • ½ ts brunt sukker •...