[adrotate group="10"]
[adrotate banner="81"]
1750 Views
[adrotate group="22"]

INDERØY – et mat- og drikkemekka

I Vin&Brennevin 2/20 skrev vi om Inderøy Brenneri, en tradisjonell men innovativ brennevinsprodusent i Inderøy i Trøndelag. Det viser seg at det ikke bare er brennevinet fra Inderøy som er interessant, selv om vi kommer tilbake til meget spennende brennevinsnyheter i slutten av artikkelen. Gangstad Gårdsysteri har i flere tiår beriket det norske folk med deilige oster, og var i sin tid Norges første autoriserte gårdsysteri på kumelk! Samtidig, ikke langt unna, så har Inderøy Slakteri på sin side lagd kjøttprodukter som kjøttboller, farse og spekepølse i over 80 år. Ikke minst står de bak den kjente Inderøysodden, som til og med har sin egen akevitt.

Juli 14, 2021
INDERØY – et mat- og drikkemekka
Skrevet av:

Mona Haugen-Kind

Gangstad Gårdsysteri Ysteriet drives i dag av Astrid Aasen, hvis bestefar kjøpte gården i 1913. Det ble produsert melk fra første stund, så på Gangstad har det vært melkeproduksjon i godt over 100 år. Astrid er selv oppvokst på gården,...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy