Tekst: Synne H. Rustad, sommelier og journalist, skriver bloggen Vin og vegetar.no Foto: Synne H. Rustad, sommelier og journalist, skriver bloggen Vin og vegetar.no
Vegetarmat er i vinden som aldri før. Det er mange gode grunner til å spise grønnere, men hva om man er vant til å tenke «rødvin til kjøtt og hvitvin til fisk», og plutselig ikke har noen av delene på tallerkenen? Her følger noen tips som kanskje kan gjøre det lettere å velge vin.
VIN+
En klassisk kombinasjon er Sauvignon Blanc og asparges.
×
Logg inn for å lese
×
Glemt passord
Vegetarmat er i vinden som aldri før. Det er mange gode grunner til å spise grønnere, men hva om man er vant til å tenke «rødvin til kjøtt og hvitvin til fisk», og plutselig ikke har noen av delene på...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?
Er du allerede abonnent?
Som Abonnent Får du
Full tilgang til vinbrennevin.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.