Vi tester vinskap
Vin&Brennevin tester vinskap fra Temp-tech og vi er ett eller to nummer unna å ta de første smakstestene.
Vin&Brennevin tester vinskap fra Temp-tech og vi er ett eller to nummer unna å ta de første smakstestene.
Det er ikke hverdagskost å smake samtlige årganger tappet fra en vinprodusent, og det er selvsagt lettere når vinprodusenten ikke er kjempegammel. Valandrauds historie startet i 1989.
For femten til tyve år siden drakk jeg stadig vekk viner fra Australia, både fordi det var noen godsaker der, men også fordi jeg studerte til de ulike WSET nivåene og måtte smake bredt. I ti år smakte jeg relativt lite før de nå dukker opp igjen. Og det er hyggelige gjensyn.
Det har aldri vært mer populært å interessere seg for god vin, og med en voksende vinsamling vokser også behovet for stilfull og sikker oppbevaring av vinen. Sjekk ut våre beste tips for valg av vinskap
Lengre fremme kunne du lese om 2014 Brunello di Montalcino og en ikke altfor munter rapport. Fortvil ikke om Brunelloabstinensene blir for store. 2016 og 2017 Rosso di Montalcino er det bare å gjøre dypdykk i.
Quel beau lieu utbryter Fernande de Latour da hun ankommer eiendommen hennes mann Georges ønsker å kjøpe i 1900. Og med det ble Beaulieu Vineyards født. På norsk, en vakker plass.
Østerriksk vin industri har hatt sine opp og nedturer i løpet av flere århundrer med vinproduksjon.
Det er ikke hver dag man smaker vin like gammel som en selv, og spesielt ikke fire av sorten, som I utgangspunktet skulle være like, men som selv et helt liv, side om side hos produsenten har gjort forskjellige.
Jeg sitter på en restaurant i Toro, noen mil unna det øvre hjørnet der Portugal møter Spania. Vinkartet er mildt sagt slankt, men det er en vinkjeller bak glass i restauranten. Den ser fullere ut enn vinkartet. Joda, bare ta en kikk sier kelneren.