Tema

Osteeventyret i Hemsedal

Osteeventyret i Hemsedal

God ost hører sammen med god drikke. Vi ser derfor på en flott osteprodusent fra Hemsedal i dette nummeret, som forhåpentligvis kommer til å inspirere deg til å fylle både tallerken og glass med gode råvarer fra både inn- og utland.

Er fremtiden alkoholfri?

Er fremtiden alkoholfri?

I ølets verden har enormt mye endret seg de siste ti årene, men ingen kategorier har endret seg så mye som alkoholfritt øl. Fra å være en kategori med støvsamlere på hyllene både i butikk og serveringssted, har det blitt en av de mest trendy og spennende ølene man kan drikke. Og flere skal det bli, når vi ser litt inn i krystallkulen for det alkoholfrie ølet.

De beste ølene i høst

De beste ølene i høst

Høsten byr på fantastisk mange gode råvarer, minner og farger. Mens gulroten kommer opp av jorden, faller det gule løvet til bakken. Og mens sommeren har vært fylt av iskald pils, riesling og en og annen sider, så byr høsten på mer smak og intensitet for oss som er glad i god drikke.

Konjakksmaking

Konjakksmaking

Panelet har plukket ut en del produkter som er populære på det norske markedet, og noen nyheter. Panelet består av representanter fra Cognac Ambassadors, samt medlemmer av magasinets redaksjon.

Vårens anbefalinger

Vårens anbefalinger

På nettsiden vinbrennevin.no legger vi ut ukentlige anbefalinger av øl, vin og brennevin i tillegg til bransjeaktuelle nyheter og produsentpresentasjoner. Følg oss gjerne på Facebook også for å få oppdateringer! Her har vi samlet et knippe av vårens beste anbefalinger

Test av vårens roséviner

Test av vårens roséviner

At det fylles opp med rosévin på Vinmonopolet er et sikkert vårtegn. Selv om rosévin de siste årene har begynt å selge betydelig mer gjennom hele året er det fremdeles sånn at det er i de lyse vår- og sommermånedene vi oftest ser til de rosa flaskene.

Fra brun jord til hvite duker

Fra brun jord til hvite duker

I denne artikkelen skal dere få lese filmanmeldelsen av Trøffeljegerne fra Piemonte, samt lære litt mer om den spennende trøffelen. Du får også selvfølgelig gode vintips til denne gourmet-råvaren!

Rommens Hjemland

Rommens Hjemland

Forløpere til rom oppsto på sukkerplantasjene over hele Karibia, etter at slaver oppdaget at biproduktet i sukkerproduksjonen kunne gjæres, og brukes som alkohol. Men det var på Cuba man først og fremst kommersialiserte rom, og solgte det til de store masser.

Bitter

Bitter

Cocktailingrediensen du ikke visste at du trengte!