[adrotate group="10"]
[adrotate banner="81"]

Tema

Påskecocktails

Påskecocktails

Hva som blir din påskecocktail i år får bli opp til deg, men vi har noen forslag i tilfelle kreativiteten har tatt påskeferie!

Nyheter smakt siden sist

Nyheter smakt siden sist

En god blanding av nyheter som har kommet på Vinmonopolet de siste 4 månedene.

Graham`s fyller 200 år!

Graham`s fyller 200 år!

Den verdenskjente portvinsprodusenten fyller 200 år, dette markeres både på etiketten og med flotte gavetuber på 2015-årgangen av deres populære Late Bottled Vintage Port.

Søt avslutning

Søt avslutning

Det er på tide å senke lysene, finne pleddet og godsakene. Om du foretrekker gyldne dråper i form av Sauternes eller Tokaj, mørke i form av portvin eller en fruktig likør, nå er tiden for å kose seg.

Sterk avslutning

Sterk avslutning

Noen liker en søt en etter middag, noen en sterk en. Hvorvidt noen av de har en reell effekt på fordøyelsen får ekspertene diskutere, vi vil bare nyte noe godt i glasset. Vi har samlet to kategorier, så her bør det finnes noe for alle, vi begynner med den sterke:

Redaktøren tipser

Redaktøren tipser

Nå har dere fått mange akevitt-tips på sidene før av vårt brennevinspanel, men her er likevel noen ekstra akevitter redaktøren vil tipse om:

Tommasi holder fortsatt koken

Tommasi holder fortsatt koken

Tommasi er et varemerke de aller fleste kjenner godt til, går du inn på et Vinmonopol i Norge finner du en flaske fra dette Venetobaserte vinhuset, være seg musserende, hvit eller rød. Og suksessen vil ingen ende ta ser det ut som, det er ikke uten grunn at når det verdenskjente vinmagasinet Wine Spectator velger seg tre vinhus fra Veneto å skrive om, så er Tommasi ett av de.

Donnafugata – med nese for kvalitet

Donnafugata – med nese for kvalitet

Gjennom historien har grekere, fønikere, engelskmenn (!) og italienere laget vin på Sicilia, men det var ikke før på åttitallet at øya virkelig ble et navn på alle vinelskeres lepper. Da vokste det nemlig frem en ny generasjon vinmakere som ikke bare ville reformere, men revolusjonere den sicilianske vinindustrien. Og helt i front av disse pionerene var Giacomo og Gabriella Rallo, skaperne av Donnafugata.

Olivenolje

Olivenolje

Drypp noen dråper over maten og kjenn på den gode smaken!