VIN+

1989 Château Lafi te Rothschild

Lafite Rothschild har vært en av verdens fremste vinprodusenter i århundrer, her i en flott årgang fra magnum og det ble rett og slett perfeksjon. En vin med en helt utrolig fascinerende stil ogdetaljrikdom.
VIN+

Vintesten

Denne gangen er alle nyheter i basislisten, tilleggsliste og testutvalget i novemberslippet på Vinmonopolet smakt.
VIN+

Portvin hører julen til

Det nærmer seg jul og portvin hører julen og vinteren til, selv om det er en fantastisk drikk hele resten av året også. Her et utvalg gode kjøp som bør være mulig for alle å få tak i.
VIN+

Chablis

Chablis er elsket av nordmenn men litt oversett i resten av vinverden. Hvorfor er ikke godt å si, men tre vinkurs gjennom høsten har satt Chablis enda bedre på kartet for min egen del i alle fall.
VIN+

50 Great Portuguese Wines by Julia Harding

Jancis Robinsons assistent Julia Harding, også hun en Master of Wine, har valgt ut femti viner som representerer Portugal på best mulig måte. Vinene ble presentert på en stor smaking i Oslo.
VIN+

1989 Château Latour

Med førstevekster fra samme årgang i glasset er det underlig å se hvor stor forskjell det er og hvordan hver eiendoms personlighet kommer frem. Latour er den stramme soldaten, Margaux er den forføreriske kvinnen og Lafi te er den skolerte, lærde gentleman.