Hjem Vinsmaking

Vinsmaking

Her finner du alle våre artikler innen tema Vinsmaking. Vi gjennomfører hele tiden smaking av ulike viner fra ulike regioner. Her finner du også artikler som gjør det enklere for deg å gjennomføre vinsmaking sammen med venner og kollegaer.

Andre artikler om vinsmaking

I vårt magasin Vin&Brennevin finner du flere artikler som omhandler ulike viner, logg deg inn som abonnent og få tilgang til alle våre utgaver for å lese mer om vinsmaking.

En musserende familie

Hva får du når både mor, far og datter er lidenskapelig opptatt av å lage musserende vin? Masse nydelig vin fra tre forskjellige vinhus vel! Vi begynner med mor.
VIN+

Nyheter smakt siden sist

En god blanding av nyheter som har kommet på Vinmonopolet de siste månedene.
VIN+

Ettore Germano

Det har vært lite om Azienda Ettore Germano i norske medier, lite anmeldelser av vinene deres tross meget gode skussmål internasjonalt. Det syns undertegnede var rart, og satte seg selvfølgelig fore å finne ut mer om dette spennende Piemontebaserte vinhuset, samt smake vinene deres.
VIN+

Påskedrikke

Det er aldeles straks påske og den er ganske sen i år, men da er det desto bedre å nyte et deilig glass hvitvin eller bobler i solveggen!
VIN+

Nyheter smakt siden sist

En god blanding av nyheter som har kommet på Vinmonopolet de siste 4 månedene.
VIN+

Graham`s fyller 200 år!

Den verdenskjente portvinsprodusenten fyller 200 år, dette markeres både på etiketten og med flotte gavetuber på 2015-årgangen av deres populære Late Bottled Vintage Port.