Hjem Vinsmaking

Vinsmaking

Her finner du alle våre artikler innen tema Vinsmaking. Vi gjennomfører hele tiden smaking av ulike viner fra ulike regioner. Her finner du også artikler som gjør det enklere for deg å gjennomføre vinsmaking sammen med venner og kollegaer.

Andre artikler om vinsmaking

I vårt magasin Vin&Brennevin finner du flere artikler som omhandler ulike viner, logg deg inn som abonnent og få tilgang til alle våre utgaver for å lese mer om vinsmaking.

VIN+

Nyheter redaktøren har smakt siden sist, januar/marsnyheter

VIN: Bousquet Gaia Malbec 2018: Vinen har en aroma av ferske bær, røde bær og mørk...

Møt våre utstillere til vinmessen Fin Vin og Brennevin

Vi gjentar suksessen og arrangerer igjen vinmessen Fin Vin og Brennevin. Bli med 21. januar 2020, Oslo Militære Samfund kl 17:00. Smak på flere hundre fantastiske finere viner fra alle verdensdeler.

Vinsmaking fra Château Margaux

Under er viner smakt igjennom noen få uker da Thibault Pontallier besøkte Oslo nå...

En smaking med burgunderårganger som slutter på 8

Modne burgundere dukker sjelden opp på smakinger, vinkjellere tømmes for vinene før de aller fl este når ti års alder og de aller fl este er med det svært primære i utrykket og vi har fått en hel generasjon vinsamlere som tror burgundere dør når de første sekundæraromaene dukker opp, mystisk nok.
VIN+

Vertikalsmaking av Valandraud

Det er ikke hverdagskost å smake samtlige årganger tappet fra en vinprodusent, og det er selvsagt lettere når vinprodusenten ikke er kjempegammel. Valandrauds historie startet i 1989.
VIN+
Tekst Christer Byklum, foto Christer Byklum og produsenten

Wynns Coonawarra

For femten til tyve år siden drakk jeg stadig vekk viner fra Australia, både fordi det var noen godsaker der, men også fordi jeg studerte til de ulike WSET nivåene og måtte smake bredt. I ti år smakte jeg relativt lite før de nå dukker opp igjen. Og det er hyggelige gjensyn.