1115 Views

Giol Prosecco – lange tradisjoner og økologiske bobler

Italiensk musserende er nordmenns favorittbobler på polet. En av dem er den økologiske vingården Giol, som sies å være en av de eldste Prosecco-produsentene.

Februar 18, 2021
Giol Prosecco – lange tradisjoner og økologiske bobler
Skrevet av:

administrator

På vei nordover fra Venezia i Italia, kjører jeg gjennom et relativt flatt landskap med jordbruk og små landsbyer. Vi er i hjertet av den italienske, musserende Prosecco-vinen. Mellom de regntunge skyene mot nord, ser jeg åsene til de nordligste...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 549
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    49 Kr
    Bestill
Sett ditt passord for digital lesetilgang

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy