3002 Views

Fandens bra sommer

Den lyse karvepregede sommerakevitten er ypperlig til grillmat

Mai 06, 2022
Fandens bra sommer
Skrevet av:

Trine Wiik-Lehmann

Når sommerakevittene begynner å innta butikkhyllene er det ingen tvil om at sommeren er på vei.

I Norge har vi ikke like sterk tradisjon for sommersnaps som våre naboer selv om både ankerdram og tursnaps er kjente begreper. Vi er stolte av vårt nasjonalbrennevin og juleakevittene når stadig nye salgshøyder, men også sommerakevittene fortjener sin plass i solen.

Sommerakevittene har gjerne hatt kort opphold på fat og har derfor lysere farge og redusert fatpreg -om noe i det hele tatt. De er ofte mildt krydret og sitrustoner er en gjenganger. Det er helst dillakevitter en trekker frem om sommeren, men også de lette karveakevittene gjør seg godt til sommermaten. Også til mat med litt mer tyngde, som mat som har vært på grillen.

Les også: Tre nyhetskupp under 200 kroner

Fandens Fiesta Sommerhøytidsakevitt med sitron er det nyeste tilskuddet i Fandens serie med akevitter. En akevitt til heder for Fanden på hans fødselsdag den 23. juni. Det er Det Norske Brenneri i Grimstad som står bak serien som blant annet også består av juleakevitt og Fandens Korona.

Fandens Fiesta Sommerhøytidsakevitt med sitron er bløt og krydret og har fine toner av sitrus, fat og karve. Fin som snaps for seg selv, men også ypperlig i møte med sommerens grillede fisk eller svineretter.

 

Fandens Fiesta Sommerhøytidsakevitt med sitron
Varenummer:12946702
Pris: 291,90
Utvalg: Partiutvalget
Poeng: 85

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy