This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
[adrotate group="22"]
En varmende drink for de kalde vintermåneder. Ettersom gløgg-basen lages separat kan denne gløggen også enkelt serveres alkoholfri.
Ingredienser:
- 4 cl. bourbon whisky. (Vi brukte Maker’s Mark Kentucky Straight Bourbon Whisky)
- 2 cl. vaniljelikør. (Vi brukte Galliano Vanilla)
- 1 l. eplejuice av god kvalitet
- 3 kanelstenger
- 1 ss nellikspiker
- ½ sitron i skiver
Slik gjør du
Ha eplejuice, kanelstenger, nellikspiker og skivet sitron i en kjele. Varm opp til det begynner å ryke og skru ned varmen. La dette stå å trekke i 15- 20 minutter. Per servering tilsettes bourbon og likør denne eplegløggen i en kopp før det røres lett sammen. Pynt gjerne med en kanelstang på toppen.