[adrotate group="10"]
[adrotate banner="81"]
1075 Views
[adrotate group="22"]

Ukens drink: Eplegløgg med hint av vanilje

Februar 03, 2023
Ukens drink: Eplegløgg med hint av vanilje
Skrevet av:

Trine Wiik-Lehmann

En varmende drink for de kalde vintermåneder.  Ettersom gløgg-basen lages separat kan denne gløggen også enkelt serveres alkoholfri.

Ingredienser:

  • 4 cl. bourbon whisky. (Vi brukte Maker’s Mark Kentucky Straight Bourbon Whisky)
  • 2 cl. vaniljelikør. (Vi brukte Galliano Vanilla)
  • 1 l. eplejuice av god kvalitet
  • 3 kanelstenger
  • 1 ss nellikspiker
  • ½ sitron i skiver

Slik gjør du

[adrotate group="13"]

Ha eplejuice, kanelstenger, nellikspiker og skivet sitron i en kjele. Varm opp til det begynner å ryke og skru ned varmen. La dette stå å trekke i 15- 20 minutter. Per servering tilsettes bourbon og likør denne eplegløggen i en kopp før det røres lett sammen. Pynt gjerne med en kanelstang på toppen.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy