Utstiller

Velkommen som utstiller!

Magasinet Vin & Brennevin og Norske Vinklubbers forbund, samt Medievekst, inviterer til deltakelse på messen «Fin Vin og Brennevin». Messen ble første gang arrangert januar 2019, og ble en suksess med et 40-tall utstillere og meget godt besøk. 2022-utgaven arrangeres 22. september på Gamle Logen, Oslo og vi forventer et stort publikumsoppmøte og mange spennende utstillere.

På messen «Fin Vin og Brennevin» er det akkurat dette publikum skal møte. Messens navn inneholder et løfte, og vi utfordrer messens utstillere til å følge opp dette. Messen skal være en BIB-fri sone, og vi ser for oss at det ikke stilles ut viner under kr. 250,-.

Arrangementsted

«Fin Vin og Brennevin» arrangeres på Gamle Logen 22. september 2022.  Med en sentral beliggenhet er det kort vei fra tog, trikk, buss og t-bane.

Hvordan fungerer messen?

I god tid før messen vil vi sende kart over lokalet med plassering av den enkelte utstiller. Hver stand består i utgangspunktet av konferansebord med målene 160 x 60 cm. Alle bord settes opp på forhånd og gjøres klar med hvit duk, vannkaraffel, is (om nødvendig) og tydelig merking av bordnummer og utstillers navn. Om ønskelig, så kan man bestille to eller flere stands ved siden av hverandre.

Pris pr stand er kr. 3.600,-
Ønsker man et ekstra bord, koster dette kr. 1800,- i tillegg.

Bestill din standplass i dag!

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål: truls.aasterud@aasterud.net

[contact-form-7 id=»3578″]