VIN+

La Rioja Alta

Vi tenker at Rioja er eldgammelt, og det er for så vidt riktig, men vinprodusentene vi kjenner i dag er alle startet opp etter 1850. La Rioja Alta er blant de eldste og ble grunnlagt i 1890.
VIN+

1989 Château Lafi te Rothschild

Lafite Rothschild har vært en av verdens fremste vinprodusenter i århundrer, her i en flott årgang fra magnum og det ble rett og slett perfeksjon. En vin med en helt utrolig fascinerende stil ogdetaljrikdom.
VIN+

1989 Château Margaux

Jeg har smakt denne sublime vinen i en årrekke, to fl asker i år, men denne ene fl asken er eneste med perfekt score, selv om andre fl asker ikke har poengsummer å skamme seg over.
VIN+

1982 Château Mouton Rothschild

Denne legenden fornekter seg ikke når den kommer fra en kjeller hvor den har ligget siden den kom på markedet. Jeg har smakt fl ere fl asker som har usikker lagringshistorikk og de når ikke opp til dette. Husk, 1982 Mouton har vært yndet auksjonsobjekt i tredve år alt. Fantastisk vin når alt klaff er.
VIN+

Château de Fargues

Det er ikke ofte det dukker opp en liten vertikal fra legendariske Château de Fargues i Sauternes.Dette er viner det er vanskelig nok å fi nne i seg selv.
VIN+

1994 Diamond Creek

En ikonsik eiendom som kunne ha blitt golfb ane om ikke Al Brounstein hadde kjøpt opp jorden her i 1968. Vi kan si at det er tre «brødre» som har gjort Diamond Creek legendariske, Volcanic Hill er for mange den fremste av de tre. Red Rock Terrace og Gravelly Meadow er de andre to. At Al valgte å lage tre enkeltvinmarksviner var langt forut for sin tid i California.