Altia

Om Altia

Altia er et ledende vin- og brennevinsselskap som tilbyr kvalitetsmerkevarer i de nordiske og baltiske landene. Altia produserer, markedsfører, selger, importerer og eksporterer alkoholholdige drikkevarer i disse markedsområdene. Altia har et bredt produksjons-, logistikk- og salgsapparat, noe som gir nærhet til lokale kunder, partnere og forbrukere.

Altias merkevarer

Altias viktigste egne merkevarer er Blossa, Chill Out, Koskenkorva, Larsen, O.P. Anderson, Renault, Xanté, 1-Enkelt og Valhalla. Mange av disse har en sterk markedsposisjon og en lang arv å verne om. Altias partnermerker representerer både lokale og internasjonale merkevarer fra hele verden. I vår portefølje har vi blant annet Jack Daniel’s, Louis Roederer, Amarula, Faustino, Pasqua og Budweiser Budvar.

Altia i Norge

I Norge har Altia datterselskapene Strøm, Bibendum, Best Buys, Premium Wines, Interbev og Altia Norway som alle har ulike fokusområder. Sammen tilbyr vi en bred portefølje av kjente internasjonale merkevarer innenfor øl, vin, brennevin og mineralvann. Vi gjør vårt ytterste for å ivareta og utvikle vår portefølje, for å kunne gi deg bredde, mangfold og kvalitet.

 

Last ned Vinify-appen for å se produktene som er med på messen.