Birkedal Hartmann Norway AS

Birkedal Hartmann Norge

Halfdan Birkedal Hartmann grunnla Birkedal Hartmann i Cognac i 1887. I 1892 flyttet han til Bordeaux for å etablere seg som vinhandler samtidig som han fortsatt med produksjon av sine egne konjakker. Både vin og konjakk ble solgt i mange land, som Canada, Sør-Amerika, India og til og med til Norge hvor Birkedal Hartmann solgte Grand Cru viner til Vinmonopolet.

Per i dag er det Kim og Bente Birkedal Hartmann som har tatt familiebedriften videre. Begge er født i Norge og oppvokst i Bordeaux.

Kim er mannen bak en stor del av de såkalte ”norske by-konjakker», men ikke bare det. Som Halfdan, så selger han konjakk og vin over hele verden; USA, Sør-Afrika og China er noen av dem. Han bor fortsatt med familien sin i Bordeaux.

Bente har etablert seg i Norge og startet Birkedal Hartmann Norway AS i 2011. Firmaet importerer selvfølgelig konjakkene, men satser mye på vin og andre kvalitetsprodukter.

Birkedal Hartmann Norway AS fokuserer på kvalitet og på messen vil de tilby «klassikere» i mellomprisklassen, viner de mener er et «must» til eksklusive franske og italienske matretter.

Last ned Vinify-appen for å se produktene som er med på messen.