1131 Views

MARCIALONGA 2014

September 11, 2014
MARCIALONGA 2014
Skrevet av:

administrator

Som eneste turoperatør har Vacanza in i samarbeid med Alt om Vin direkte charterfly fra Oslo (Gardermoen). Avreise fredag ca 10:00 og retur på mandag ca 18:00. Vi har arrangert tur til Marcialonga siden 1998.

Vi regner med at Marcialonga 2014 blir fulltegnet på rekordtid, så meld dere på nå.

Vi tar oss av påmelding til rennet, transport, innkvartering, mat og hjelper dere med skismøring hvis dere ønsker det.

Mange bedrifter ønsker å bruke Marcialonga som et treningsmål for sine ansatte- eller som en kundetur. Dersom dere ønsker et eget VIP program, gir vi dere gjerne et tilbud på akkurat dette.
For alle dere som reiser som enkeltpersoner eller i en gruppe, har vi et flott opplegg som gjør at dere kun trenger å tenke på egne oppgaver.
Gjennom vårt mangeårige samarbeid med hotellene i området, har vi opparbeidet oss gode kontakter. Det beste stedet å bo er i Cavalese, som også er målgangs-byen. Premieutdelingene vil også finne sted der. Det er et yrende folkeliv i den lille byen i dagene rundt rennet. Vi er så heldige at vi har ca 600 senger i Cavalese. Frokost og middag er inkludert i oppholdet. Vi flyr direkte til Verona, altså ingen mellomlanding. Bagasje, skifrakt og skatter er inkludert i prisen.

Marcialonga 2014:

Utreise: fredag 24. januar ca kl. 10:00 2013 fra Gardermoen. Retur: mandag 27. januar 2013
Pris per person i dobbeltrom: fra kr  10.200,-
Enkeltromstillegg: kr 1.800,- Reduksjon for 3.person på rommet er: kr 400,-
Tilslutning fra andre norske byer på forespørsel.

Prisen inkluderer: Direktefly til Verona inkl. skatter og avgifter, skifrakt, 3 netter i dobbeltrom med halvpensjon (frokost og middag) ved 3* Spa Hotell i Cavalese, transport mellom flyplass og hotell, transport under oppholdet til og fra skiarenaen, felles buss til Passo de Lavaze’, lokalkjente reiseledere med lang erfaring, påmelding til skirennet og startavgift.

Prisen inkluderer ikke: Lunsj og vinsmaking i Verona på mandag.

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

Formula VIP, De som velger Formula VIP, kan skreddersy sin reise. Dette kan dreie seg om alt fra aviser, massasje, egentransport til og fra flyplass, business klass på flyet, egne restauranter(vi har avtale med de beste restaurantene i Cavalese).

Ta kontakt med Frank Røstgård på 90916271 eller frank@altomvin.no.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy