379 Views

Cognac

Cognac, eller Konjakk om du vil, har vært og er fortsatt veldig populært i Norge. Det konsumeres ikke bare til jul, men også etter en god lørdagsmiddag som avec, foran peisen etter en skitur, i cocktails om sommeren og i kongepjolter på 17.mai. Men selv om de fleste har etter eller annet forhold til dette brennevinet er det ikke sikkert man kan all verden om det.

August 16, 2019
Cognac
Skrevet av:

administrator

Cområdet i  Frankrike,  Cognac.  Og  det er der den må produseres for å få lov å hete nettopp Cognac. Den må bestå av minst 90% Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard, Sémillon eller Montilsdruer, være destillert to ganger i kobberpanner med...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 549
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    49 Kr
    Bestill
Sett ditt passord for digital lesetilgang

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy