1637 Views

Ølmarinerte kyllingvinger med sriracha dip og masse godsaker

Vi har kommet til den tiden på året, da de aller fleste har fått frem grillen. Butikkene formelig bugner av nye grillprodukter, men den aller beste grillmaten er den du forbereder fra bunnen av. Da får du masse smak, lite salt og akkurat de smakene som du synes er best. En av de vanligste feilene som gjøres når det grilles, er at spesielt kjøtt får for mye varmebehandling. Dette resulterer i tørt og seigt kjøtt, og det finnes en enkel kur mot dette.

Juli 17, 2023
Ølmarinerte kyllingvinger med sriracha dip og masse godsaker
Skrevet av:

Jørn Idar Kviig

Indirekte varm. Den brennende delen av grillen bruker du til å grille alle sidene, lukke porene å fremskape de deilige smakene. Mens den delen det ikke brenner på er den delen som gir indirekte varme, som ikke tørker ut kjøttet...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy