387 Views

INDERØY – et mat- og drikkemekka

I Vin&Brennevin 2/20 skrev vi om Inderøy Brenneri, en tradisjonell men innovativ brennevinsprodusent i Inderøy i Trøndelag. Det viser seg at det ikke bare er brennevinet fra Inderøy som er interessant, selv om vi kommer tilbake til meget spennende brennevinsnyheter i slutten av artikkelen. Gangstad Gårdsysteri har i flere tiår beriket det norske folk med deilige oster, og var i sin tid Norges første autoriserte gårdsysteri på kumelk! Samtidig, ikke langt unna, så har Inderøy Slakteri på sin side lagd kjøttprodukter som kjøttboller, farse og spekepølse i over 80 år. Ikke minst står de bak den kjente Inderøysodden, som til og med har sin egen akevitt.

Juli 14, 2021
Skrevet av:

Mona Haugen-Kind

Gangstad Gårdsysteri Ysteriet drives i dag av Astrid Aasen, hvis bestefar kjøpte gården i 1913. Det ble produsert melk fra første stund, så på Gangstad har det vært melkeproduksjon i godt over 100 år. Astrid er selv oppvokst på gården,...

Gangstad Gårdsysteri Ysteriet drives i dag av Astrid Aasen, hvis bestefar kjøpte gården i 1913. Det ble produsert melk fra første stund, så på Gangstad har det vært melkeproduksjon i godt over 100 år. Astrid er selv oppvokst på gården,...

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE EKSKLUSIVE ARTIKLER PA NETT?
  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    499 Kr
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    399 Kr
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    39 Kr
    Bestill

Er du allerede abonnent?

Følg oss på Facebook

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy