2775 Views

Seedlip – alkoholfri sprit

Januar 20, 2020
Seedlip – alkoholfri sprit
Skrevet av:

administrator

Alkoholfritt uten kompromiss på smak. Det fi nnes mange gode grunner til at stadig fl ere velger å drikke mindre, enten man skal kjøre bil, er gravid eller rett og slett ikke har lyst på alkohol. En av barrierene for å velge alkoholfrie alternativer er at de kan oppleves som kjedelige og smakløse. Med Seedlip får du et sofi stikert, smakfullt og alkoholfritt alternativ til favorittdrinken.

Seedlip blir blandet og tappet i England. Den skapes gjennom en skreddersydd, seks-ukers prosess med oppløsning, kobberfatsdestillering og fi ltrering av hver enkelt botaniske ingrediens. Seedlips sprit har null kalorier, er sukkerfri, og har ingen kunstige søtnings- eller smaksstoff er. Dermed er Seedlip og tonic det perfekte alternativet til alkohol når du ikke drikker.

Hyllet av pionerer i bransjen

Seedlip fi kk strålende mottakelse da den ble lansert i London i 2015. Den ble grunnlagt av den britiske bonden Ben Branson, som lot seg inspirere av hvordan 1600-tallets apotekere destillerte alkoholfrie botemidler basert på urter.

– Min families 300 år lange tradisjon for gårdsbruk og min 

karriere innen drikkevarebransjen, la grunnlaget for at jeg tilbrakte to år med destillatører, dyrkere og historikere for å skape voksne, komplekse drinker for de gangene du ikke drikker alkohol. Responsen fra både bransjen og forbrukerne har vært overveldende og vi er både stolte og ydmyke over å bli hyllet av pionerer innen serveringsbransjen.

Seedlip Garden 108 fanger essensen av det engelske land

skapet, med sofi stikerte toppnoter av håndplukkede erter og høy fra grunnleggerens egen gård, med en kompleks base av urter som grønnmynte, rosmarin og timian.

Seedlip Spice 94 er aromatisk med sterke krydder som kardemomme, og sitrus med en bitter ettersmak fra høykvalitets bark.

Seedlip Grove 42 er en feiring av appelsinen; en voksen sitrusblanding av destillater fra kobberfat, inkludert bitter appelsin, mandarin, blodappelsin, sitrongress, ingefær og sitron. •

SEEDLIP SPICE 94 OG TONIC

Ingredienser

• Høyt glass – fylt med is
• 50 ml Seedlip Spice

Slik gjør du

Fyll opp med Fever Tree Indian Tonic. Pynt med rød grapefrukt.

SEEDLIP GARDEN 108 OG TONIC

Ingredienser

• Høyt glass – fylt med is
• 50 ml/2 oz Seedlip Garden

Slik gjør du

Fyll opp med Fever Tree Indian Tonic.
Legg til en sukkerert.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy