Vi tester vinskap

Vin&Brennevin tester vinskap fra Temp-tech og vi er ett eller to nummer unna å...

Din guide til valg av vinskap

Det har aldri vært mer populært å interessere seg for god vin, og med en voksende vinsamling vokser også behovet for stilfull og sikker oppbevaring av vinen. Sjekk ut våre beste tips for valg av vinskap
VIN+

Vi tester vinskap!

Dette vinskapet er lånt ut av Temptech til Vin&Brennevin for langtidstest. Det er så...
VIN+

Glasstest

Samme vin, mange forskjellige vinglass, hvor viktig er «riktig» glass? Vi prøver fem forskjellige viner, i 13 ulike glass, både glass laget for druen, og glass laget for helt andre druer.
VIN+

Gavetips til vinnerden

Plutselig ble det lovlig å selge smakesett også i Norge. Plutselig fi kk vi være med på litt nerdete moro vi også uten å måtte kjøpe helfl asker. Den perfekte gaven til den som har blitt bitt av vinbasillen og liker å smake forskjellige viner og stiler, årganger eller druer opp mot hverandre. Alle vinene er forseglet med skrukork så man kan smake, nyte og kose seg med disse over fl ere dager, kanskje til og med uker uten å slippe til for mye luft. Vår redaktør ønsker seg alle tre til jul!
VIN+

Stort og smått som må ligge under juletreet til den vininteresserte

Det nærmer seg jul, og vi har funnet frem stort og smått som må ligge under juletreet til den vininteresserte. Ikke forvent å få alt, men får du ingenting så vet du nå hvor du kan kjøpe det. God jul!