VIN+

Gavetips til vinnerden

Plutselig ble det lovlig å selge smakesett også i Norge. Plutselig fi kk vi være med på litt nerdete moro vi også uten å måtte kjøpe helfl asker. Den perfekte gaven til den som har blitt bitt av vinbasillen og liker å smake forskjellige viner og stiler, årganger eller druer opp mot hverandre. Alle vinene er forseglet med skrukork så man kan smake, nyte og kose seg med disse over fl ere dager, kanskje til og med uker uten å slippe til for mye luft. Vår redaktør ønsker seg alle tre til jul!

Spennende ny nettbutikk har alt for den vininteresserte

For kort tid siden åpnet Wineandbarrels AS sin norske nettbutikk, www.wineandbarrels.no. Her kan den vininteresserte finne alt mulig til sin vinkjeller, -stue eller -skap. Hva sies om en brukt vintønne, et halvmeter høy bord formet som champagnekork, eller 28 forskjellige korketrekkere?

Bygg din egen vinkjeller!

- Når man har en dårlig vinopplevelse, tror mange at at vinen er dårlig....

Glasset gjør hele forskjellen

I 1973 presenterte Riedel sitt Burgundy Grand Cru, der den dag i dag er...

Hvordan ta vare på vinen din

Kulde og frost kan ødelegge en hel vinproduksjon. Det samme gjelder når vinflaskene skal lagres. Er det for varmt, så blir de ødelagt. Er det for kaldt, skjer det ingen utvikling av vinen på flasken. Mange faktorer å ta hensyn til og slett ikke så enkelt som mange tror.

Alt det du ikke visste du trengte

Det finnes en mengde vintilbehør som er morsomt, smart, perfekt, eller rett og slett kjekt å ha.