This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Vin&Brennevin tester vinskap fra Temp-tech og vi er ett eller to nummer unna å ta de første smakstestene. Da med ett års lag-ring i vår redaktørs kjeller hvor teperaturen denne vinteren holdt seg relativt stabil på 7 grader og igjennom sommeren 2019 har temperaturen holdt seg stabil på 12 grader. Selv ikke julimåned med flere dager opp mot tredve grader gav noen nevneverdige utslag i kjelleren. Vinskapet har to soner, den ene står på 12 grader noe hver eneste flaske fra sonen har holdt. Det er her vare- prøver oppbevares før test, samt forbruksvi-nene med unntak av noen hvite som ligger i den kjøligere sonen hvor også testflaskene ligger. Den kjølige sonen er stilt inn på syv grader med flaskene har en tendens til å være én grad varmere når de tas ut herfra. Den samme tendensen hadde vi da denne delen lå på 9 grader til å begynne med. 12 flasker i langtidstesten har nå ligget her i ni måneder mens deres søsken har ligget tilsvarende i vinkjelleren i ni måneder. Vinskapet står i en stue hvor temperaturen jevnt over ligger på rundt 19-22 grader gjennom året. Stuen er nokså nordvestvendt så det er kun sent på sommeren at det kommer litt sollys inn sent på kvelden. Kjelleren har ikke vinduer og ligger med unntak av veggenes øverste tyve centimeter under bakken. Fra nummer 1 2020 åpnes de første flaskene for test et- ter et år i skap og kjeller. Skapet inneholder normalt mellom 30 og 70 flasker selv om det kan romme vesentlig mer.