7812 Views

Vi triller terning på Hard Seltzer!

Juli 12, 2021
Vi triller terning på Hard Seltzer!
Skrevet av:

Administrator

Hard Seltzer Dette er et relativt nytt produkt vi omtalte for første gang da det kom til Norge i fjor. Kort fortalt er Hard Seltzer mineralvann med alkohol i varierende styrke, ofte tilsatt smaker av frukt og bær. Det er glutenfritt, har lite sukker og karbohydrater. Med andre ord et sunnere alternativ til mye annen alkoholholdig drikk.

Butikk-seltzer:

Hansa Hard Seltzer Grapefrukt: Frisk og fruktig nese, fint preg av naturlig grapefrukt. Smakfull og fin seltzer, godt preg av sitrus, fin syre. En forfriskende og god drikk, godt balansert. Terningkast 5.

Hansa Hard Seltzer Mango: Innbydende nese, godt og naturlig mangopreg. Smaken følger nesen, godt balansert smak og sødme. En frisk og fruktig seltzer med lite kalorier. Terningkast 5

Lervig Fjordly Craft Seltzer Strawberry & Rhubarb: Fin lukt med jordbær og rabarbra, god og frisk smak om enn litt falsk rabarbra som trekker ned. Terningkast 4

Lervig Fjordly Craft Seltzer Limes & Lemons: Denne lukter godt av moden sitrus, smaken følger nesen, den er frisk og alt sitter godt. Slik skal en Hard Seltzer være! Terningkast 6

Lervig Fjordly Craft Seltzer Mango & Passionfruit: Frisk og fruktig nese, tropisk. Smaken følger opp og den er smakfull og frisk, toppers Hard Seltzer! Terningkast 6

Lervig Fjordly Craft Seltzer Watermelon & Tahiti Lime: Litt syntetisk lukt, men den redder seg inn med en frisk smak. Når likevel ikke helt opp. Terningkast 3

Attåt hard seltzer solbær: Solbær på nesen, noe gjærpreg. Den er rund og frisk med en fi n sødme, gjærpreg trekker ned. Terningkast 3

Attåt hard seltzer naturell: Ikke særlig innbydende nese, gjærpreg. Ren og frisk men også gjærpreget på smak. Terningkast 2

Attåt hard seltzer bringebær: Frisk og fruktig nese, bringebær og hint av gjær. Fruktig smak med god syre, gjærpreg trekker ned. Terningkast 4

Vinmonopol-seltzer:

Kopparberg Passionfruit Seltzer: Fruktig og frisk nese, sukkertøyaktig uten å bli for «falsk» på aroma. Litt aggressiv sødme men smakfull og god, godt skum og vedvarende smak. Terningkast 5.

Kopparberg Mixed Berries Seltzer: Innbydende og fruktig nese, bærete. Litt diff us fruktsmak, men friskes fint opp av sitrus og mynte, sitter lenge i munnen. Terningkast 4.

BrewDog Clean & Press Hard Seltzer Smashed Cactus & Lime: Frisk og fruktig nese, kaktus og lime er en overraskende god kombo. Minus for at den smaker litt lite, men pluss for god friskhet og ikke kunstig søtningsmiddel. Sterk terningkast 4.

BrewDog Clean & Press Hard Seltzer Crushed Black Cherry: Mørke bær, kirsebær og fruktig nese, frisk og fruktig smak. Terningkast 4.

BrewDog Clean & Press Hard Seltzer White Peach & Mango: Innbydende nese med fersken og sitrus, trekk for en litt «fet» og overdreven smak, kunne vært friskere. Terningkast 3.

Forfriskende drikke

Ikke alle liker Hard Seltzer, vi tar derfor også med en liten pose blandet drops vi vil anbefale. Alle friske og gode alternativer når vi endelig får årets sommervarme!

Breezer Lemon Lite har 50% mindre kalorier enn originalen, 0 gram sukker. Dette er en frisk og fruktig drikk, smaker godt av sitron, godt balansert sødme og syre mot den syrlige siden. En flott sukkerfri rusbrus, slike vil vi gjerne ha i flere smaker.

Grevens Cocktails Moscow Mule – Ginger Lime er en ferdigblandet tvist på cocktailen Moscow Mule. Smakfull og god drikk, mye smak av ingefær.

Grevens Cocktails G&T Grapefruit Juniper er en ferdigblandet tvist på gin & tonic med grapefrukt. Fint preg av einebær, godt sødmebalansert.

Kopparberg Strawberry & Lime Gin er en ferdigblandet cocktail, Kopparberg Gin Strawberry & Lime blandet sammen med limonade. Litt falsk nese, men fruktig og god smak, ikke for søt.

Kopparberg Passionfruit & orange Gin er en ferdigblandet cocktail, Kopparberg Passionfruit & orange Gin blandet sammen med limonade. Fruktig og innbydende nese, smakfull, fint balansert.

Bulmers Rosé er en høykvalitets semitørr cider lagd på røde epler. Smakfull og fin cider, godt balansert sødme, frisk.

Hansa Radler er den perfekte drinken for deg som ikke vil ha så mye alkohol (2%) eller ikke er så glad i selve ølsmaken. 50 % øl og 50 % leskedrikk. Smakfull og frisk, god balanse mellom øl og frukt, ganske tørr.

Hansa Mango IPA ble en liten farsott da den kom, den ble fort utsolgt men er nå fast inventar på butikken. Dette er et smakfullt og friskt øl med godt mango- og humlepreg uten for mye alkohol. Perfekt i sommersola og til grillmaten.

Hansa Ananas IPA er et friskere alternativ til Mango IPAen til Hansa. Den er mer syrefrisk med godt balansert humlebitterhet.

Hansa Spesial Chili Blonde er et sprekt innslag blant butikkølene. Det er fruktig, fint preg av humle og malt, godt krydret med et artig preg av chili. Også denne komplimenterer grillmaten.

Stormtrooper Situation Normal India Pale Ale er en IPA med butikkstyrke, fås på Meny og Gulating. Fruktig og humlete, mye smak tross lav alkoholstyrke, sitter god til krydret mat.

Til sist, men ikke minst, Budweiser Budvar (kommer nå i 50cl panteboks 4,5% og 5%), for de som bare vil ha en kvalitetspils. En forfriskende og klassisk øl, rik smak og en fin bitterhet. Deilig både alene og til det meste av mat.

Tips:

Ikke glem å ha et alkoholfritt alternativ til de som vil ha det. Heineken 0.0 kom nylig på det norske markedet og det er ikke uten grunn at det har hatt internasjonal suksess. Frisk og god smak av den klassiske Heinekenen, fullverdig alkoholfritt alternativ.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy