VIN+

Christopher Full – et ungt tysk vintalent fra Rheinhessen

Vinene fra Weingut Full kom på vinmonopolet i mai, 4 viner fra en vinmaker som lagde sin første vin på vingården sin i Zellertal som 19-åring. Og som nå balanserer det å være vinmaker i eget vinhus samt kjellermester hos Battenfeld Spanier / Kühling Gillot.
VIN+

Weingut Maximin Grünhauser

Weingut Maximin Grünhauser er en av de mest tradisjonsrike produsentene i Moseldalen, de er en av produsentene du møter på SaarRieslingSommer, men du kan også ta turen til det flotte vinhuset deres! De har nemlig renovert og pusset opp de siste årene for å møte den voksende interessen for folk å besøke vinprodusentene hjemme. Undertegnede tok en liten tur innom i august i fjor, og smakte både nydelige viner og tok en liten titt på den flotte eiendommen deres.
VIN+

Vin fra Thailand

Det har vært skrevet litt om før, og flere av de som har vært i det aktuelle landet har bitt seg merke i at det er vinproduksjon der. Jeg snakker om Thailand, det asiatiske landet folk flest forbinder med lange strender, sterk mat og glorete barer.
VIN+

Vernaccia Di San Gimignano

Toscana produserer en del flott hvitvin også, især Vernaccia Di San Gimignano. Vi tar en liten titt på hva slags viner dette er, den nyeste årgangen og vinen tilgjengelig på vinmonopolet.
VIN+

Tenuta de Capezzana

Tenuta de Capezzana er et familiedrevet vinhus drevet av Contini Bonacossi familien, og et vinhus jeg liker å smake meg gjennom når jeg er i Firenze på Anteprime. De har heldigvis også noen viner i Norge om du kunne tenke deg å smake. Jeg syns at de har en fin kvalitet på vinene sine og kunne gjerne tenke meg å se flere av de her.
VIN+

Morellino di Scansano

Morellino di Scansano DOCG er nok en liten appellasjon jeg syns fortjener litt oppmerksomhet, vinene kommer fra åsene rundt landsbyen Scansano i Maremmaregionen i Toscana.